Orașul Cluj-Napoca

Creează!

Implică-te! Cluj în imagini

Noriel deschide în Iulius Mall Cluj primul magazin din Transilvania

Data publicării
Categoria

Începând de sâmbătă, 3 Septembrie 2011, copiii din Cluj-Napoca, dar şi din împrejurimi, au liber la joacă! Noriel, liderul pieţei pieţei româneşti de jucării, deschide în Iulius Mall Cluj prima reprezentanţă din Transilvania şi totodată al 14-lea magazin din reţeaua naţională. De aceea, Noriel a pregătit micilor săi vizitatori surprize şi o atmosferă magică!

La etajul shopping mall-ului, vis-à-vis de Cinema City, Noriel aşteaptă prichindeii la petrecerea de deschidere. Sâmbătă, între orele 12 şi 16, vor avea loc activităţi de facepainting, modelaj de baloane, jocuri creative şi amuzante sesiuni de tras la ţintă. Primii 50 de cumpărători vor primi gratuit vouchere de 50 lei pe care le pot folosi pentru achiziţionarea de jucării din magazin. Mai mult decât atât, clienţii Noriel din Iulius Mall Cluj primesc 10% reducere în primele două săptămâni.

Noriel deschide în Iulius Mall Cluj primul magazin din Transilvania

Magazinele Noriel se adresează copiilor şi părinţilor care găsesc într-un spaţiu dedicat copilăriei peste 3.000 de jocuri şi jucării fascinante, de la păpuşi şi accesorii, figurine de acţiune, jocuri creative şi de construcţie până la jucării de exterior, produse pentru şcoală, precum şi jucării şi accesorii pentru bebeluşi.

Noriel este retailerul specializat în jucării, lider al pieţei românesti de profil în principalele oraşe ale ţării: Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Constanţa şi Oradea.

Magazinele Noriel vin în întâmpinarea nevoilor copiilor, dar şi părinţilor şi oferă o varietate mare de produse la preţuri excelente. Printre categoriile de articole care pot fi găsite în magazinele Noriel se numără: păpuşi şi accesorii, figurine de acţiune, jocuri creative şi de construcţie, pluşuri, jucării de exterior, produse pentru şcoală, puzzle-uri, jucării şi accesorii pentru bebeluşi.

Comentarii (1)

  1. Razvan

    pot gasi aici figurinele acelea Transformers(de preferat din toate cele 3 filme)??

    Răspunde

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.