Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Acordarea a 650 de burse în valoare de 3.000 de lei/an studentelor masterande

Data publicării
Categoria

Proiectul Reconstrucţia statutului femeii: De la discriminare, la dezvoltare profesională şi egalitate de şanse, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane coordonat din partea UBB de către prof. univ. Dr. Adriana Băban, şef catedra de Psihologie oferă în perioada 2011-2013 650 de burse sociale studentelor masterande.

Cui se acordă bursa?

  • Studentelor a căror familie realizează pe ultimele trei luni un venit lunar net mediu pe membru al familiei mai mic decât 670 de lei.
  • Venitul lunar net mediu al studentelor care au împlinit 26 de ani şi urmează studii de master la prima specializare/facultate se calculează luând în considerare doar veniturile personale ale acestora.
  • Studentelor masterande care se află în evidenţa unităţilor medicale cu diagnostic de TBC, diabet, boli maligne, sindrom de malabsorbţie grave, insuficienţă renală cronică, astm bronşic, epilepsie, cardiopatii congenitale, hepatită cronică, glaucom, miopie gravă, boli imunologice, infestare cu virusul HIV sau bolnave de SIDA, spondilită anchilozantă sau reumatism articular acut…
  • Studentelor masterande care sunt încadrate într-o formă de dizabilitate fizică. Studentelor masterande orfane de ambii părinţi, celor care provin din casele de copii sau plasament familial şi care nu realizează venituri.

Cum se acordă?

  • Bursele se oferă în perioada octombrie 2011 – iunie 2013.
  • Suma de 333 de lei va fi virată lunar în contul beneficiarei, timp de nouă luni pe an.
  • Pentru anul 2011, bursele vor fi acordate în ordinea înscrierii, primelor 250 de persoane care au depus dosarul complet în acest an.

Când şi unde pot depune dosarul de înscriere?

  • Conform programului de mai jos, în perioada 1-15 septembrie 2011 pentru masterandele care încep anul II de studiu şi în perioada 19-28 septembrie 2011 pentru masterandele care încep anul I / luni şi marţi, între orele 15:00 și 17:00 şi joi, între orele 9:00 și 11:00.
  • La Institutul de Psihologie, strada Republicii nr. 37, în holul etajului 1. Pentru a afla ce acte sunt solicitate la înscriere vă invităm să consultaţi site-ul rsf.uaic.ro.

Unde pot obţine informaţii suplimentare?

Informaţii suplimentare despre acordarea de burse pot fi obţinute la adresa de email contactrsfcj@psychology.ro sau pe site-ul rsf.uaic.ro.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.