Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Se deschid primele magazine H&M în vestul țării

Data publicării
Categoria

Începutul toamnei marchează deschiderea a două noi magazine H&M în țară. Din 15 septembrie 2011, fanii H&M din Cluj și Timișoara se pot bucura de modă şi calitate la cel mai bun preţ. Retailerul internațional de modă își face intrarea pe piața din vestul României prin cele două magazine H&M deschise în centrele comerciale Iulius Mall din orașele respective.

Ambele magazine se vor deschide joi, 15 Septembrie 2011, începând cu ora 11:00. În ziua deschiderii, primii o sută de clienți vor primi un Fashion Card in valoare de 80 lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

Situate în cadrul centrelor comerciale Iulius Mall din orașele respective, cele două magazine H&M vor include articole de zi cu zi cât și piese moderne pentru femei, articole de zi cu zi pentru bărbați, colecții pentru copii și adolescenți dar și accesorii, lenjerie intimă și colecții sport.

O dată cu marea inaugurare, iubitorii de modă din Cluj și Timișoara se vor putea bucura de cea mai recentă colecţie toamnă. Pentru femei, aceasta înseamnă o privire înapoi în anii ‘70: pantaloni largi, cămăși cu cravată, pulovere pe gât, jachete, combinate cu denim de culoare închisă. Pentru bărbați, colecția noului sezon oferă jachete scurte din lână, pantaloni conici, jachete sport, tricotaje, costume și ghete masive.

Preţurile produselor din această colecţie variază între 39,90 lei pentru puloverele pentru femei și 89,90 lei pentru rochiile tricotate, sau 39,90 lei pentru camașile bărbăteşti și 159 lei pentru jachete.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.