Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Modificări ale circulaţiei rutiere în cartierul Mănăştur pe perioada 1 Iulie 2011 – 1 Octombrie 2011

Data publicării
Categoria

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea din data de 1 Iulie 2011 a următoarelor restricţii de circulaţie pe strada Primăverii, în urma începerii lucrărilor de reabilitare a liniei de tramvai, pe tronsonul Bucium – Calvaria:

 1. Din cauza îngustării părţii carosabile prin ocuparea a șapte metri cu şantierul, nu se va mai permite oprirea/staţionarea/parcarea pe strada Primăverii. Neconformarea la noua situaţie va atrage după sine sancţiunea ridicării autovehiculelor.
 2. Se desfiinţează temporar toate locurile de parcare cu abonament de pe strada Primăverii, pe tronsonul cuprins între strada Izlazului şi Pod Calvaria, după cum urmează: 27 de locuri de parcare cu plată (în zona străzii Primăverii, numărul 2 intersecţie cu strada Grigore Alexandrescu) şi 28 de locuri de parcare adiacente Catedralei.
 3. Se suspendă următoarele standuri de taximetrie din zona Clăbucet, la intersecţia cu strada Răvaşului şi din zona staţiei de carburanţi MOL.
 4. Staţiile de transport în comun se vor muta, astfel încât să se poată asigura în dreptul staţiei o bandă de circulaţie pe sens. Astfel, se relocă temporar următoarele staţii de transport în comun:

  – ultima staţie la venirea dinspre Centru spre strada Bucium, se mută cu circa o sută de metri către intersecţia străzii Primăverii cu strada Bucium;
  – staţia pe sensul de venire dinspre centru din zona aleii Rucăr (Pritax) se retrage înainte de intersecţia cu strada Grigore Alexandrescu;
  – staţia autobuzului de transfer de la Pod Calvaia se va amplasa lângă refugiul de tramvai;
  – staţia de tramvai de la nod Calvaria va fi amplasată adiacent insulei de spaţiu verde care delimitează cele două sensuri de circulaţie de pe str. Primăverii.

Noile reglementări de circulaţie vor fi materializate prin semnalizare rutieră. Primăria Municipiului Cluj-Napoca își cere scuze clujenilor pentru disconfortul pe care îl vor suporta pe durata lucrărilor de reabilitare şi roagă cetățenii să se conformeze noilor reglementări de circulaţie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.