Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Iulius Mall Cluj a lansat primul „Valet Parking” din România

Data publicării
Categoria

Considerat inovativ pentru piaţa de retail din România, primul serviciu de tip valet parking utilizat într-un shopping mall a devenit funcţional pe 25 Iunie 2011, la Iulius Mall Cluj. Noua ofertă premium de servicii pentru clienţii unui mall Iulius sporeşte confortul persoanelor care vin cu maşina la cumpărături şi distracţie.

Zilnic, în programul de funcţionare Iulius Mall Cluj, Valet Parking stă la dispoziţia celor interesaţi, contra sumei de 10 lei, indiferent de durata şederii autoturismului în intervalul orar 10:00 – 22:00. Maşina este preluată la Valet Parking, situat în exteriorul Iulius Mall Cluj, lângă totem. Autoturismul este parcat în deplină siguranţă într-un perimetru special în parcarea subterană a mall-ului şi este recuperat de proprietar, în cel mai scurt timp posibil de la solicitare, la Valet Pick-up Point, amplasat lângă scările rulante de la intrarea principală în Iulius Mall Cluj.

Valet Parking la Iulius Mall Cluj – pentru că Meriţi cel mai bun loc! sau pentru Ca să te gândeşti doar la shopping şi distracţie!.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.