Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Mintea ta e în mâinile tale! Grija față de mintea ta e o responsabilitate zilnică. Fă-o pentru tine!

Data publicării
Categoria

Asociația Minte Forte derulează o campanie de conștientizare a importanței sănătății mintale în perioada 5-25 Mai 2014.

Campania se desfășoară sub sloganul: Mintea ta e în mâinile tale, scopul său principal fiind de a aduce în atenția comunității clujene rolul important al sănătății mintale în viața noastră și conștientizarea responsabilității personale față de aceasta.

Conform Organizației Mondiale a Sănătății, sănătatea mintală este o stare de bine psihologic a individului și nu doar absența unei boli psihice. Aflat în această stare de bine, individul își folosește întregul potențial în dezvoltarea relațiilor cu ceilalți, rezolvarea problemelor, gestionarea stresului zilnic, implicarea productivă în muncă și în comunitatea din care face parte.

Pentru a promova această stare de bine – sănătatea mintală – Asociația Minte Forte va lansa în cadrul campaniei de conștientizare un spot radio difuzat de Radio Cluj (partener media principal) și trei clipuri video despre furie, stres și depresie. Aceste clipuri ilustrează o parte din experiența problemelor legate de sănătatea mintală și câteva modalități de a le depăși, pe care fiecare dintre noi le are la îndemână.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.