Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Cinemateca RATIO

Data publicării
Categoria

Asociația Studenților Contabili RATIO a demarat proiectul Cinemateca RATIO, acesta desfășurându-se bilunar, miercurea, la Q Caffe.

Proiectul presupune vizionarea unor filme într-un cadru relaxant, propice cunoașterii și dezvoltării personale, și are drept obiectiv principal consolidarea relațiilor dintre membrii asociației. Cinemateca RATIO reprezintă un repaus de la cotidian, oferind participanților ocazia de a interacționa, de a învăța din experiențele celorlalți, și, nu în ultimul rând, de a-și încărca bateriile pentru activitățile desfășurate în mod continuu.

Prin evenimentele din cadrul acestui proiect vreau să se creeze o legătură strânsă între membrii RATIO, iar invitații să se familiarizeze cu noi astfel încât să fie determinați să participe cu încredere la evenimentele și proiectele pe care le desfășurăm, conform coordonatorului proiectului Cinemateca RATIO, Adrian Câmpean.

Intrarea este gratuită iar detaliile despre evenimente vor fi postate pe pagina evenimentului.

Asociația Studenților Contabili RATIO este prima și singura asociație studențească din România certificată ISO 9001: Managementul calității, dovedind prin aceasta interesul sporit al membrilor spre perfecționare, și implicarea cu profesionalism în activitățile aflate sub egida RATIO.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.