Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Facultatea de Teatru şi Televiziune, din cadrul UBB, premiată la Gala UNITER 2014

Data publicării
Categoria

Reprezentanţi ai Facultăţii de Teatru şi Televiziune, Universitatea Babeş-Bolyai, au fost premiaţi la mai multe categorii în cadrul Galei UNITER, care a avut loc pe 28 Aprilie 2014.

Astfel, prof. univ. dr. Mihai Măniuțiu a primit din partea Senatul-ului UNITER, Premiul pentru întreaga activitate, la secțiunea regie, iar lect. dr. Gianina Cărbunariu, profesor asociat al Departamentului de teatru, a primit Premiul special pentru teatru-document, pentru spectacolul Tipografic Majuscul, o coproducție dramAcum și Festivalul Internațional de Teatru de la Nitra (Slovacia), în parteneriat cu Teatrul Odeon.

De asemenea, actrița Lucia Mărnean și regizoarea Leta Popescu, absolvente ale promoției 2013, au obținut Premiul pentru Debut, pentru spectacolul Parallel, o coproducție Ground Floor și Colectiv A. La crearea acestui spectacol au colaborat și doi profesori ai facultății, Sinko Ferenc și Kelemen Kinga.

Alți doi absolvenți ai Facultății de Teatru şi Televiziune, promoția 2008, Andreea Gavriliu și Ștefan Lupu au primit Premiul special pentru teatru-dans, pentru spectacolul Zic-Zac.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.