Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Memo 10 la „Campionatul de gătit în aer liber”

Data publicării
Categoria

Restaurantul Memo 10, administrat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca prin Serviciul public Cantina de Ajutor Social, va participa, pentru prima dată, la Campionatul de Gătit în aer liber – care se va desfăşura la acest final de săptămână în Cluj-Napoca.

Echipa Primăriei va fi formată din patru bucătari care îşi vor demonstra măiestria la două categorii, gătit la ceaun, respectiv grătar.

Mâncărurile gătite vor fi un gulaş din antricot de vită la prima categorie şi un cârnăcior – cu diametrul de un metru – la categoria grătar.

Va fi o surpriză pe care vă invităm să o descoperiţi la faţa locului. “Memo 10” a fost deschis la începutul acestui an şi a reuşit deja performanţa de a se instala în inimile clujenilor ca un simbol al oraşului nostru. Managementul acestui restaurant este asigurat de către un director foarte ambiţios, care nu se dă în lături de la nici o provocare. Astfel, după maratonul gastronomic internaţional pe care l-a organizat la Zilele Clujului, a venit rândul unei demonstraţii de măiestrie la o competiţie clujeană, care promite să devină o tradiţie, a precizat primarul Sorin Apostu.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.