Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Doi chiriași noi în Polus Center Cluj începând cu 15 Septembrie 2011

Data publicării
Categoria

New Look, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din Marea Britanie, ce deţine peste o mie de magazine la nivel mondial, îşi deschide porţile pentru clienţii clujeni în data de 15 Septembrie 2011.

Noul magazin va fi situat în Polus Center, în apropierea piaţetei Matei Corvin, vis-a-vis de magazinul Accessorize. După ce s-a consacrat ca marca numărul unu de îmbrăcăminte şi accesorii pentru femei cu vârsta de până în 35 de ani din Marea Britanie, New Look şi-a stabilit să cucerească fashionistele din România prin stiluri irezistibile, haine şi accesorii spectaculoase, cu finisaje de calitate şi preţuri accesibile. Brandul se bucură de o popularitate extraordinară în rândurile tinerelor, fiind liderul vânzărilor de rochii, jeans şi pantofi în Marea Britanie, iar o pereche de pantofi este vândută la nivel global la fiecare două secunde. New Look îşi propune să atragă entuziaştii modei din Cluj-Napoca prin noi interpretări ale tendinţelor, reînnoind colecţiile la fiecare șase săptămâni şi introducând peste 200 de noi produse în fiecare săptămână.

Tot în data de 15 Septembrie 2011, se va deschide şi salonul de bronzare Sunkiss. Având o experienţă de opt ani în domeniu, salonul oferă servicii profesioniste de bronzare artificială, într-o ambianţă plăcută şi relaxantă. Totodată, Sunkiss vine în sprijinul clienţilor săi cu servicii gratuite de măsurare a sensibilităţii pielii, pentru obținerea unui bronz frumos și sănătos. Salonul va fi amplasat în Polus Center, vis-a-vis de magazinul Benvenuti.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.