Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Măsuri de ordine și siguranță publică intreprinse de polițiștii clujeni cu ocazia înmormântării Mitropolitului Ardealului Bartolomeu Anania

Data publicării
Categoria

Mâine, 3 Februarie 2011, începând cu ora 12:00, la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca va avea loc înmormântarea Mitropolitului Ardealului Bartolomeu Anania.

Pentru ca această manifestare să se desfaşoare în condiţii optime de ordine şi siguranţă publică, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj va intreprinde o serie de măsuri suplimentare, prin angrenarea a 90 de poliţişti de siguranţă publică şi poliţie rutieră.

Astfel, mâine, începând cu ora 10:00, poliţiştii vor participa la misiunea de menţinere a unui climat de siguranţă publică, circulaţia autovehiculelor nefiind restricţionată iniţial, decât dacă la funeralii va participa un număr mare de persoane.

În situaţia instituirii măsurilor de restricţie a circulaţiei autovehiculelor în Piaţa Avram Iancu se va aplica astfel: atât pe latura cu Facultatea de Teologie Ortodoxă, cât şi pe latura cu Cercul Militar va fi oprită circulaţia autovehiculelor pe banda IV şi parcarea acestora, iar dacă situaţia va impune, accesul rutier va fi oprit total în perimetrul catedralei.

Recomandăm tuturor persoanelor care vor lua parte la ceremonie să respecte indicaţiile poliţiştilor cu privire la accesul autovehiculelor în zonă, pentru a preveni blocajele în trafic sau alte situaţii neplăcute.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.