Orașul Cluj-Napoca

Informează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Încă un pas spre construcția noii piste de decolare-aterizare a Aeroportului Cluj

Data publicării
Categoria

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, d-nul Alin Tişe, a transmis Guvernului României documentele necesare fundamentării Hotărârii de Guvern privind transmiterea unui teren din domeniul privat al Statului Român şi din administrarea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale – Agenţia Domeniilor Statului, în domeniul public al judeţului Cluj şi în administrarea Consiliului Judeţean Cluj, pentru RA Aeroportul Internaţional Cluj, în vederea demarării procedurilor de construirea a noii piste de decolare – aterizare.

Terenul are o suprafaţă totală de 479.532 mp şi face în acest moment obiectul unui contract de concesiune încheiat între Agenţia Domeniilor Statului şi SC Agroindustriala SA.

Din momentul în care vom deţine acele terenuri demarăm procedurile de atribuire a lucrărilor pentru acest proiect. Estimăm ca în cel mai scurt timp să deţinem terenurile necesare pentru construirea, într-o primă fază a primilor 2.100 de metri ai viitoarei piste. În paralel vom continua procesul de exproprieri pentru restul de terenuri, deţinute de către proprietari persoane fizice, a declarat preşedintele forului judeţean, d-nul Alin Tişe.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.