Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Magazinul IPB Superstore din Polus Center îşi extinde suprafaţa

Data publicării
Categoria

Începutul lunii iunie aduce la Polus Center extinderea magazinului IPB-Superstore de papetărie. Devenind cel mai mare magazin din ţara noastră specializat în acest domeniu, acesta va reuni branduri de renume internaţional şi va lansa în premieră un concept ce se regăseşte doar în marile capitale europene.

Din 1 Iunie 2012, International Paper Business – Superstore de papetărie extinde magazinul din Polus Center, devenind astfel cel mai mare magazin specializat de papetărie din România, cu o suprafaţă de 600 de metri pătraţi.

O importantă suprafaţă din noul magazin este alocată produselor pentru creaţie, hobby & craft şi pictură, dedicate atât copiilor cât şi adulţilor, ce sunt importate direct de la cele mai prestigioase firme de profil din Europa precum Creative Hobbies Group, Ludwig Baehr sau Folia. Deasemenea, IPB v-a introduce pe piaţa clujeană cele mai importante branduri de papetărie cunoscute în întreaga lume: Clairefontaine, Rhodia, Quo Vadis, Faber-Castell sau Caran D’Ache.

Noul magazin aduce pentru prima oara în România, împreună cu Faber-Castell, lansarea conceptului Faber boutique, acesta regăsindu-se doar în marile capitale ale Europei. Totodată, este o premieră şi prezenţa colecţiilor de papetarie Clairefontaine Paris care va pune la dispoziţia clienţilor rafinamentul papetăriei franţuzeşti.

O altă surpriză placută vine şi pentru împătimiţii de fashion, ce vor regăsi în noul magazin faimoasele branduri Nina Ricci, Cacharel, Cerutti şi Ungaro.

În plus, cei care vor trece pragul noului magazin în perioada 1-15 Iunie 2012, vor fi întâmpinaţi cu oferte şi preţuri speciale la toate gamele noi de produse.

Magazinul IPB este situat în Polus Center pe strada Victor Babeş a centrului comercial, lângă magazinul Takko Fashion.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.