Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

URSUS susţine intens lumea filmului. Epicentrul, Festivalul Internaţional de Film Transilvania 2012

Data publicării
Categoria

URSUS va aduce efervescenţă în atmosfera celei de-a XI-a ediţii a primului festival internaţional de lung-metraj din România, TIFF şi vă dă întâlnire la Cluj la o multitudine de evenimente precum seminarii, workshopuri, expoziţii, vizionări în premieră şi la petrecerea de la Fabrica de Bere URSUS.

Dacă anul trecut am sărbătorit alături de TIFF înscrierea în primele 20 cele mai importante festivaluri de profil din lume, anul 2012 aduce atât pentru noi, cât şi pentru publicul festivalului, multe noutăţi şi surprize pe parcursul celor zece zile de proiecţii, petreceri, activităţi artistice şi mai ales întâlniri cu regizorii şi actorii lor preferaţi.

Pentru al patrulea an consecutiv, URSUS este sponsorul principal si marca ce susţine festivalul TIFF şi recunoaşterea lui de către publicul român şi internaţional. Putem spune că am devenit de-a lungul acestei colaborări tradiţionale, magnetul în jurul căruia cinefilii (public profesionist sau amator, de toate vârstele) se întâlnesc la TIFF.

TIFF este una dintre cele mai faimoase „mărci” create în Cluj, la fel ca URSUS. Ambele au devenit o emblemă pentru români şi au primit numeroase premii la nivel internaţional. Implicarea noastră este în primul rând o modalitate prin care susţinem cu mândrie o altă marcă importantă a Clujului şi o valoare românească. Începutul lunii iunie ne ajută să ne reîntâlnim cu universul clujean, a cărui comunitate cinefilă sperăm că este în creştere de la an la an. Iar acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care acest tandem funcţionează foarte bine, a declarat Marian Olteanu, Senior Brand Manager URSUS, Ursus Breweries.

Păstrând tradiţia, URSUS va acorda premiul TIFF pentru Debut în cadrul Galei de închidere a festivalului , recunoscând talentul unui creator de poveşti aflat la început de drum, o recunoaştere a ambiţiei de a fi cel mai bun.

URSUS va fi din nou cea mai prezentă marcă din Cluj, în toate zonele de vizionare (URSUS Open Air din Piaţa Unirii şi Mănăştur Open Air), la cele mai tari proiecţii şi petreceri din fiecare zi.

Ursus Breweries, subsidiară a SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Compania are sediul central în Bucureşti şi deţine fabrici de bere în Timişoara, Buzău şi Braşov si o mini facilitate de productie in Cluj, Fabrica de Bere URSUS. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar şi Pilsner Urquell. Pentru mai multe informatii vizitati site-ul companiei.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participaţii în societăţi producătoare de bere sau acorduri de distribuţie pe 6 continente. Mărcile Grupului includ beri premium internaţionale, cum ar fi Grolsch, Peroni Nastro Azzurro şi Pilsner Urquell, precum şi o gamă excepţională de mărci locale cu poziţii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow şi Tyskie. În afara SUA, SABMiller plc este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.