Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

Ambasadorul Regatului Danemarcei în vizită la Primaria Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Primarul Radu Moisin a avut astăzi o întrevedere cu Excelenţa Sa Domnul Michael Sternberg, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţial al Regatului Danemarcei în România.

Excelenţa Sa a precizat că este plăcut impresionat de municipiul Cluj-Napoca şi că-i consideră pe clujeni oameni plini de iniţiativă.

Ambasadorul Regatului Danemarcei în vizită la Primaria Cluj-Napoca

Sunt foarte fericit că mă aflu în oraşul dumneavoastră, este prima mea vizită la Cluj-Napoca. Ea se desfăşoară în perioada în care Danemarca deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, a declarat Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţial al Regatului Danemarcei în România.

Vizita Excelenţei Sale în contextul preşedinţiei daneze a Consiliului Uniunii Europene este un semnal important pentru municipiul Cluj-Napoca. Am discutat cu domnul ambasador despre oportunităţile de investiţii în oraşul nostru în domeniul IT şi al energiei verzi, precum şi despre investiţiile pe care le-a realizat municipalitatea în ceea ce priveşte reabilitarea termică. O delegaţie de afaceri daneză va veni la Cluj-Napoca în primăvara anului viitor, marcând astfel interesul crescut pentru municipiul nostru a precizat primarul Radu Moisin.

Excelenţa Sa Domnul Michael Sternberg va participa astăzi, începând cu ora 11:00, la seminarul Green Denmark, care va avea loc la Hotel Opera Plaza. Reprezentanţii companiilor daneze vor prezenta în cadrul acestui eveniment produse şi tehnologii moderne în domeniul green, adresate atât companiilor private, cât şi instituţiilor publice din România.

55 de companii cu participare daneză la capital au sediul la Cluj-Napoca. Danemarca se află pe locul opt în clasificarea pe ţări a investiţiilor străine la Cluj-Napoca.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.