Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Little Big aduce în Iulius Mall Cluj moda jeans pentru tinerii dinamici

Data publicării
Categoria

Unul dintre cei mai mari producători de denim din Europa şi Orientul Apropiat şi-a deschis primul magazin din Transilvania, în Iulius Mall Cluj. LTB by Little Big este o marcă de jeans bazată pe calitate superioară şi design original dictate de tendinţele street style preferate de tinerii dinamici. Cele 17 milioane de articole de îmbrăcăminte fabricate anual de Little Big scot în evidenţă siguranţa de sine a clienţilor din întreaga lume care doresc să se simtă confortabil în orice moment.

Little Big aduce în Iulius Mall Cluj moda jeans pentru tinerii dinamici

Croiurile moderne ale colecţiei de toamnă-iarnă 2011, potrivite mai ales ţinutelor de zi, sunt într-o varietate de piese, de la jeans până la fuste, veste, sarafane, jachete şi accesorii. Stilul casual are accente sport, tonurile sunt închise sau pastelate şi marchează orientarea spre clasic. Pentru un look dinamic, elementele nonconformiste sunt adăugate designului original LTB. În colecţia feminină predomină bluzele cu decolteu rotund, cardiganele, cămăşile şi rochiile în carouri, asortate cu denim. Colecţia masculină este dominată de blugi clasici, preponderent în nuanţe de albastru închis, completaţi cu geci şi cămăşi ecoséz sau monocrome. Există numeroase branduri de jeans, la fel cum există şi tipologii diferite de clienţi. Calitatea ţesăturilor şi finisajelor, croiurile perfecte, designul inovator şi culorile plăcute caracterizează fiecare articol Little Big, a afirmat Ionuţ Bungărdean, manager LTB în Iulius Mall Cluj.

Atractivă este şi amenajarea noului magazin din Iulius Mall. Statutul de trendsetter a determinat marca Little Big să se poziţioneze central în shopping mall – lângă Cinema City – pentru a evidenţia calitatea şi originalitatea produselor, dar şi preţurile accesibile. În plus, amenajarea este distinctă şi transmite clienţilor sentimentul că magazinul este un spaţiu relaxat, la fel ca produsele LTB.

Fondată în 1994 în Istanbul, marca LTB by Little Big se distribuie în 67 de magazine proprii pe întreg mapamondul, majoritatea concentrate în Turcia, Italia, Olanda, Germania, Rusia, Emiratele Arabe, Africa de Sud şi SUA.

LTB by Little Big este unul dintre cele 15 branduri care deţin acreditarea Turquality pentru consolidarea imagini calităţii, sporirea recunoaşterii şi conştientizarea brand-urilor turceşti.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.