Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Iulius Mall Cluj îi premiază pe clujeni cu abonamente la World Class

Data publicării
Categoria

În aşteptarea sărbătorilor de iarnă, Iulius Mall Cluj le propune celor care au dat Like paginii de Facebook un concurs dinamic. Cu siguranţă că, şi în acest an, una dintre dorinţele clujenilor pentru 2014 este să meargă la sală, aşa că îndrăgita destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber îi ajută să se ţină de cuvânt.

Campania New Year’s Resolution – Look Fabulous! se desfăşoară în perioada 9-27 Decembrie 2013 şi oferă posibilitatea câştigării a trei abonamente la World Class Health Academy, valabile pentru un an, cu acces nelimitat la sală, programe de antrenament variate, bazin şi saună. Tot ce trebuie să facă participanţii este să intre pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj, să dea share afişului campaniei şi să lase într-un comentariu propria hotărâre pentru noul an, folosind hashtagul #rezolutiidinamice. În fiecare vineri, pe 13, 20 şi 27 Decembrie 2013, va fi desemnat, prin tragere la sorţi, fericitul câştigător al săptămânii.

De asemenea, Iulius Mall Cluj le oferă internauţilor pachete de nutriţie şi dietetică MedStar, pentru a susţine un stil de viaţă sănătos. Toţi cei care îşi declară planurile pentru 2014 în cadrul concursului de pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj participă la o nouă tombolă. De această dată, pe 27 Decembrie 2013, vor fi extraşi trei câştigători ai pachetelor MedStar. Alte trei premii similare vor fi oferite pe blogurile de fashion partenere în campania New Year’s Resolution – Look Fabulous!: fashionspot.ro, indiechase.com şi iguanitza.com. Tot aici, pasionaţii de modă pot citi despre ultimele tendinţe şi sugestii pentru ţinutele de Revelion, din magazinele Iulius Mall Cluj.

Specialiştii Med Star vor oferi pachete care includ evaluare nutriţională, dietă personalizată, dietoterapie adaptată stilului de viaţă, intervenţii nutriţionale, măsurători complete şi recomandări de analize medicale. În plus, câştigătorii vor primi un card de 10% reducere la toate serviciile medicale, valabil până la data de 31 Decembrie 2014.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.