Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

S-a pornit teleschiul pe pârtia din Feleacu!

Data publicării
Categoria

Clujenii sunt aşteptaţi la schi şi snowboard. Cei 756 de metri de pârtie sunt acoperiţi cu un strat gros de zăpadă artificială.

Pentru iubitorii sporturilor de iarnă există de împrumutat echipament complet de schi la doar 30 de lei / zi. Preţul unei urcări cu teleschiul rămane neschimbat faţă de anul trecut, menţinându-se la patru lei urcarea, iar prima jumatate de oră de teleschi este în continuare gratuită. Restaurantul din Pensiunea Teleschi vă asteaptă cu cele mai proaspete preparate şi specialităţi, dar în special cu tradiţionalul vin fiert.

Pârtia Feleacu este amplasată la 12 kilometri de municipiul Cluj-Napoca, desfăşurându-se pe Dealul Feleacului lângă turnul de televiziune. Pârtia are o lungime a traseului de 756 de metri, diferenţă de nivel fiind de 98m.

Fiind una din cele mai moderne partii din România, Pârtia Feleacu este dotată cu instalaţie de zăpadă artificială (având 5 tunuri de ultimă generaţie marca Sufag) si cu un sistem performant de iluminare, pentru a oferi condiţii cât mai bune clienţlor chiar si pe timp de noapte. Dotarile pârtiei Teleschi Feleacu mai si includ o instalaţie de tip teleschi având o capacitate de 412 persoane/h, sistem de supraveghere 24/24h şi internet wireless pe pârtie. De asemenea Pârtia Feleacu beneficiază şi de un centru de închirieri pentru echipamente de schi.

Începand cu acest an în cadrul pârtiei Teleschi Feleacu se va regăsi singurul Snowpark din regiune. Acesta va include mai multe elemente pentru trick-uri dar şi patru jump-uri amenajate special pentru iubitorii sporturilor de iarnă si a senzatiilor tari.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.