Orașul Cluj-Napoca

Fii unic!

Implică-te! Cluj în imagini

Branduri noi la Polus Center Cluj

Data publicării
Categoria

Luna decembrie aduce noi branduri în portofoliul Polus Center Cluj.

Pandora

Vineri, 13 Decembrie 2013, în incinta centrului comercial va fi inaugurat magazinul Pandora. Aici, clienții centrului comercial vor putea găsi o gamă largă de bijuterii elegante la prețuri accesibile.

Bijuteriile Pandora sunt comercializate în peste 70 de țări, de pe șase continente, prin intermediul a mai bine de 10.000 de puncte de vânzare, dintre care aproximativ 700 sunt magazine care comercializează exclusiv Pandora. Cel mai popular charm (în formă de înger) a fost vândut în peste 3,5 milioane de exemplare.

Deschiderea magazinului Pandora vine și cu o promoție inaugurală pentru clienții Polus Center: La cumpărături de minim 349 lei pe un bon fiscal, clienții primesc CADOU o brățară în valoare de 259 lei!

În urmă cu 30 de ani (1982), Per Enevoldesn a dat viață visului său, acela de a oferi femeilor de toate vârstele posibilitatea de a cumpăra bijuterii de calitate superioară la un preț accesibil. Așa a început povestea PANDORA, un brand care invită femeile de pretutindeni să își păstreze amintirile altfel, pe brățara personalizată cu talismane adaptate propriului stil.

Timpul a dovedit că femeile colecționează cu plăcere și poartă cu mare pasiune talismane din argint masiv și aur, cu diamante și alte pietre prețioase, combinate într-un mod creativ, care simbolizează momentele de neuitat din viața lor: absolvirea facultății, ziua nunții, o vacanță alături de persoana iubită, nașterea primului copil, o aniversare specială, o promovare la locul de muncă sau orice alt eveniment care merită celebrat.

De altfel, succesul brandului se bazează pe faptul că femeile își pot exprima propria individualitate, în afara oricărei convenții. Prin design-ul unic, Pandora își răsfață clientele cu bijuterii de o eleganță clasică, dar și cu accente contemporane.

Noul magazin Pandora va fi situat în apropierea intrării 3 a centrului comercial, lângă magazinul Meli Melo – Paris.

Home and Style

Începutul lunii decembrie a adus la Polus Center și deschiderea Home and Style, un nou magazin de suveniruri și articole pentru decor interior.

Compania HS Home and Style are experiență pe piaţa cadourilor de peste 15 ani. Personalul din magazinele HS este instruit să ofere consultanță în alegerea unui cadou, dar mai ales pentru a propune sugestii de amenajare/decorare interioară.

Produsele din portofoliul Home and Style numără astăzi peste 700 de repere, pentru unele dintre ele având exclusivitate pe piața din România.

Aici, clienții Polus Center pot găsi icoane de argint, placate cu foiță de argint sau icoane de lemn, atât pentru ritul Catolic cât și pentru cel Ortodox ce sunt fabricate în ateliere cu tradiție în iconografie din Grecia și Italia.

Home and Style oferă și articole realizate din cristal de Bohemia 24%, deținând în portofoliu atât clasicele seturi de pahare produse la Podebrady cât și o paletă foarte largă de obiecte decorative, dar și obiecte placate cu argint, ceramice și jocuri de șah din bronz.

În plus, iubitorii legendelor din Olimp se vor putea bucura aici și de o gamă largă de ceramică tradițională grecească decorată cu elemente specifice folclorului grec, placată cu Aur 24k.

Magazinul Home and Style este situat în apropierea intrării a doua a centrului comercial vizavi de magazinul Piazza Italia.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.