Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

Endava a închiriat mai mult de jumătate din clădirea United Business Center Tower, de lângă Iulius Mall Cluj

Data publicării
Categoria

Compania Endava va ocupa o suprafaţă de aproximativ 5.220 metri pătrați din United Business Center Tower din Cluj-Napoca, echivalentul a şase din cele zece etaje ale clădirii situate în imediata proximitate a Iulius Mall. Clădirea de birouri clasa A, dezvoltată de Iulius Group, va dispune de o suprafaţă închiriabilă de 10.000 metri pătrați şi va fi finalizată în a doua parte a anului viitor. Pentru restul suprafeţei, compania Iulius Group are în derulare negocieri avansate.

Odată cu inaugurarea noii clădiri de la Cluj-Napoca, Iulius Group va deţine, la nivel naţional, o reţea de 45.500 metri pătrați de birouri clasa A.

În prezent, Endava ocupă o suprafaţă de aproximativ 1.470 metri pătrați în Iulius Business Center, imobilul de birouri clasa A inaugurat în 2008, lângă Iulius Mall Cluj. De asemenea, la Cluj, Endava mai are închiriate spaţii în alte zone din oraş.

„Așa cum am anunțat cu ceva timp în urmă, dorim să consolidăm operațiunile noastre din Cluj-Napoca într-un singur spațiu de birouri. În noua clădire United Business Center am contractat un spațiu cu o capacitate care ne permite să realizăm acest lucru, respectiv să creștem în continuare echipa Endava la Cluj-Napoca până la 660 de persoane. Avem un parteneriat cu Iulius Grup din 2008, pentru birourile noastre din Cluj-Napoca și Iași, iar pe parcursul colaborării am primit suportul de care am avut nevoie pe măsura extinderii activității noastre. Mai mult, cu fiecare proiect de clădiri de birouri al Iulius Group în România, am văzut un progres în concept și mod de execuție și sperăm că noul birou va fi cât mai aproape de așteptările noastre” a declarat Valentin Metzger, Delivery Director pentru centrul de dezvoltare Endava la Cluj-Napoca.

Endava este unul dintre cei mai activi angajatori din domeniul IT, având aproximativ 950 de angajați în sediile din Cluj-Napoca, Iași și București. Pentru următoarea perioadă, compania a anunțat că planifică o creștere de 25% pe an a personalului din România. În acest moment, Endava are peste 450 de angajați la Cluj-Napoca, implicați în proiecte de dezvoltare software și suport IT pentru clienți din diferite domenii, cum ar fi cel bancar, asigurări, plăți electronice, retail, telecomunicații, media și publishing.

Parteneriatul solid dintre Iulius Group şi Endava continuă la Iaşi, compania britanică ocupând un spaţiu de peste 2.720 metri pătrați în clădirea United Business Center 1 din ansamblul urbanistic Palas. În total, Endava are închiriată o suprafaţă de aproximativ 8.000 metri pătrați în reţeaua de spaţii office clasa A, dezvoltată şi operată de Iulius Group.

Endava este o companie privată de servicii IT, înfiinţată în anul 2000. Endava are peste 1.350 de angajați în 8 sedii, în Marea Britanie, Statele Unite, România şi Republica Moldova, şi o cifră anuală de afaceri de peste 40 de milioane de lire sterline.

Endava livrează soluţii de business şi servicii informatice, în special pentru organizaţii mari din domenii cum ar fi bănci, asigurări, plăți electronice, retail, telecomunicații, media și publishing. Endava este specializată în livrarea de servicii de Dezvoltare Software, Digital Media, Testare Software, Management Aplicații Software, Servicii Cloud.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.