Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Juriul Galei Operelor din România va participa la Trilogia Verdi-Schiller

Data publicării
Categoria

O zi a mai rămas până la Trilogia Verdi-Schiller.

De mâine, vineri seară până duminică scena Operei Maghiare Cluj va fi gazda a trei capodopere compuse de Verdi pe dramele lui Schiller, toate operele fiind prezentate în premieră pe țară. Vineri, 6 Decembrie 2013, puteți urmări Giovanna d’Arco, sâmbătă, 7 Decembrie 2013, Hoții, iar duminică, 8 Decembrie 2013, Luisa Miller, toate începând de la ora 18:30.

După succesul remarcabil de săptămâna trecută din Budapesta, premierele de la Cluj vor fi vizionate de juriul Galei Operelor din România. La gala organizată anul trecut în Iași, Opera Maghiară Cluj a primit premiul pentru cel mai bun spectacol pentru copii cu musicalul Undeva în Europa. Prezența juriului la aceste premiere dovedește importanța la nivel național al acestui proiect ambițios, Trilogia Verdi-Schiller.

Pentru publicul larg am pregătit nenumărate oferte, deoarece scopul nostru este să oferim posibilitate de a participa la acest eveniment unic tuturor iubitorilor de operă. Biletele încep de la 10 lei / două persoane și ajuung până la 40 de lei / persoana.

Toate operele vor fi supratitrate pe limba română și maghiară.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.