Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Întâlnirile cu cetățenii continuă în această săptămână

Data publicării
Categoria

Clujenii din mai multe cartiere ale municipiului au programate întâlniri cu primarul Sorin Apostu în această săptămână.

Marţi, 23 Noiembrie 2010, cetăţenii din Gruia, Dâmbul Rotund, Iris şi Bulgaria vor putea să-i spună direct primarului problemele cu care se confruntă, de la ora 17:00, în Sala Armonia (strada Tudor Vladimirescu, numărul 24).

Întâlnirea clujenilor din cartierul Grigorescu cu primarul Sorin Apostu va avea loc miercuri, 24 Noiembrie 2010, de la ora 17:00, în Sala de Sport a Liceului Teoretic Onisifor Ghibu (strada Alexandru Vlahuţă, numărul 12-14).

La fel ca şi la celelalte patru întâlniri cu cetăţenii, alături de primar, participă toţi şefii departamentelor de specialitate din cadrul Primăriei, precum şi reprezentanţi ai celor mai importante instituţii publice şi regii din Cluj-Napoca – RATUC, RAT, Compania de Apă Someş SA , Rosal SA, Electrica Transilvania Nord, Jandarmeria, Secţia 4 de Poliţie, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Până acum au fost programate întâlniri cu cetăţenii din cartierele Mănăştur, Zorilor, Mărăşti şi Gheorgheni, peste 600 de clujeni fiind prezenţi la întrevederea cu primarul Sorin Apostu.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.