Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Peste 200 de clujeni au participat la vernisajul expoziției de fotografie „Kenya – The Land of Migrations”

Data publicării
Categoria

Peste 200 de clujeni au migrat sâmbătă la Maitresse Maison din Cluj, la vernisajul expoziției de fotografie Kenya – The Land of Migrations a juralistului Florin Ghioca. După ce a vernisat la București și Iași, unde s-a bucurat de un real succes, fotoreporterul român a adus o parte din Kenya și în Cluj Napoca, acolo unde publicul a răspuns prompt și în număr mare unui asemenea demers.

Expoziția organizată de FG Photography împreună cu National Geographic Channel prezintă un număr de 35 de lucrări realizate de jurnalistul Florin Ghioca în septembrie, în rezervația Masai Mara și prezintă aspecte inedite ale migrației animalelor în ecosistemul Serengeti, între Tanzania și Kenya.

Peste 200 de clujeni au participat la vernisajul expoziției de fotografie Kenya - The Land of Migrations

Mă onorează colaborarea cu un nume atât de important cum este National Geographic și le mulțumesc celor care m-au sprijinit în această campanie. Sper ca fotografiile mele să ajungă în sufletele celor care le văd și totodată sper ca ele să nu-i lase indiferenți pe cei care doresc să contribuie la campaniile FG Photography a declarat Florin Ghioca, legat de ideea acestei expoziții.

Anca Ivanciu, PR Manager National Geographic Channel a precizat cu prilejul vernisajului că fotografiile lui Florin Ghioca au fost apreciate de colegii de la National Geographic din Washington. Este un mare lucru ca un fotograf din România să ajungă să culeagă aprecieri de la fotografi cu carieră în această societate care are peste 130 de ani.

Expoziția Kenya – The Land of Migrations va rămâne deschisă la Maitresse Maison (strada Samuil Micu, numărul 4) până pe 5 Decembrie 2010.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.