Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Schimbare pozitivă în cariera ta

Data publicării
Autor
Ștef

Cel mai important este nu ceea ce oferim oamenilor, ci ceea ce trezim în ei. – Jacques Salome

Când am primit mapa de participare și am descoperit citatul de mai sus m-am gândit cât de ușor ar fi dacă am învăța cu toții câte ceva din el. Mai mult decât atât, mi-am dat seama că mă aflu în locul potrivit, alături de oameni cărora le pasă.

Schimbare pozitivă în cariera ta a fost gândit ca un eveniment în care oamenii să se descopere, să își găsească drumul și apoi să pornească în căutarea unui job. Patru zile, trei invitați în fiecare zi și un grup de dezvoltare personală. Am făcut cunoștiință cu Marius Lazăr, Dana Păcurar, Cristian Fertea, Hedi Hoka, Maria Sângeorzan, Diana Sucală, Adrian Hădean, Eusebiu Burcaș și Silvia Sirb. Cu toții au fost prezenți pentru a împărtăși din experiența lor, pentru a oferi câteva sfaturi și pentru a răspunde întrebărilor.

Din păcate nu am participat la toate prezentările însă am fost încântată să o aud din nou pe Hedi Hoka, de la care am învățat cum să ne stabilim obiectivele. Adi Hădean ne-a arătat prin exemplul personal că rețeta succesului este pasiunea, Diana Sucală ne-a învățat cum ar trebui să ne îmbrăcăm la un interviu, Cristian Fertea ne-a demonstrat că în orice persoană există aptitudini de leadership și Maria Sangeorzan ne-a încurajat să încercăm cât mai mult și să nu ne fie frică de eșec.

Însă pe lângă aceste prezentări, partea cea mai interesantă a fost aceea a grupului de suport în care participanții au avut ocazia să discute cu un career coach despre problemele pe care le întâmpină, despre modalitățile prin care își pot depăși limitele. Împreună, am învățat tehnici pentru depășirea convingerilor limitative sau prin care să determinăm dacă obiectivele noastre sunt cele potrivite.

O abordare diferită față de evenimentele la care am participat până acum. Probabil că lucrurile ar fi fost și mai bune dacă ar fi existat un interes mai mare din partea firmelor de HR. Am văzut printre organizatori acea flacără necesară schimbării, acea dorință de a aduce un grad în plus de profesionalism. Felicitări și așteptăm evenimentele următoare!

Opiniile exprimate în acest articol nu reprezintă neapărat poziția Orașul Cluj-Napoca.
Echipa noastră nu își asumă responsabilitatea, explicită sau implicită, asupra eventualelor prejudicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.