Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Giorgal Boutique

Data publicării
Categoria

Iulius Mall Cluj continuă să îşi surprindă clienţii cu branduri apreciate la nivel naţional. Casa de modă Giorgal s-a adăugat, recent, portofoliului de magazine cu stil din cea mai fashion destinaţie de shopping din oraş. Noul magazin Giorgal Boutique este situat la etajul I din Iulius Mall, lângă cafeneaua Bourbon.

Giorgal Boutique

Giorgal Boutique oferă publicului feminin clujean creaţiile elegante semnate de designerul Alexandra Gheorghiei. Într-un cadru modern şi rafinat, doamnele şi domnişoarele se pot delecta cu cele mai frumoase articole vestimentare dedicate feminităţii. Pe rafturile noului magazin Giorgal Boutique se găsesc ţinute office, casual sau de ocazie, definite prin croieli impecabile, tipare stilate şi materiale fine.

Giorgal Boutique propune îmbrăcăminte exclusiv de damă, după un croi în tendinţe şi execuţie ireproşabilă. Atenţia la detalii şi calitatea desăvârşită a pieselor de îmbrăcăminte recomandă noul magazin tuturor pasionatelor de modă şi frumos, indiferent de vârstă.

Pentru că femeia acordă o importanţă specială stilului vestimentar, Giorgal Boutique din Iulius Mall îşi aşteaptă clientele cu piese vestimentare ce oferă un plus de eleganţă, romantism şi graţie.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.