Orașul Cluj-Napoca

Implică-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Douglas în Polus Center Cluj

Data publicării
Categoria

Cel mai mare retailer european de parfumerie şi produse cosmetice, Douglas, va deschide un nou magazin în Polus Center, în data de 13 Octombrie 2011.

Douglas, cel mai mare retailer european de parfumerie şi produse cosmetice este prezent din 13 octombrie 2011 şi la Cluj, în centrul comercial Polus. Deținând peste 1200 de magazine în 23 de țări europene, parfumeriile Douglas vă invită să vă bucurați de o experienţă unică, de servicii de excepţie, game de produse de cea mai bună calitate, o ambianţă de shopping stimulativă şi de angajaţi pregătiți și prietenoși.

Fie că este vorba de noutăţi, parfumuri clasice, produse de îngrijire, machiaj, accesorii pentru îngrijire, cosmetice decorative sau idei de cadouri, la Douglas orice dorinţă poate deveni realitate. Portofoliul magazinelor Douglas din România cuprinde peste 120 de branduri, atent selecţionate şi este diversificat în mod constant.

Angajaţii Douglas sunt în permanenţă la curent cu noutăţile şi tendinţele în domeniu şi stau la dispoziţia clienţilor cu informaţii şi consiliere profesionistă, pentru ca aceştia să îşi aleagă produsul cel mai adecvat şi să se simtă confortabil. Douglas pune la dispoziţia clienţilor, gratuit, şedinţe gratuite de machiaj şi diagnoză a tenului, precum şi un spectaculos serviciu de ambalare a cadourilor.

Situate în centre comerciale atent selecţionate, magazinele Douglas sunt concepute pentru a capta şi bucura privirea încă de la intrare, prin deschiderea generoasă şi vitrinele transparente şi atrăgătoare. Aici veţi găsi cu siguranţă produsele de interes – parfumerie, îngrijire personală şi înfrumuseţare, machiaj sau accesorii.

Douglas este prezent în România din decembrie 2007, având în prezent magazine în Bucureşti, Tîrgu Mureş, Constanţa, Oradea, Baia Mare, Sibiu şi din 13 octombrie în Cluj, în Polus Center.

Noul magazin Douglas va fi situat în apropierea piaţetei Matei Corvin, lângă noul magazin al retailerului britanic New Look.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.