Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Două programe de master la UBB, în colaborare cu Institutul de Diplomaţie Culturală din Berlin

Data publicării
Categoria

Facultatea de Studii Europene a Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca lansează două programe de masterat internaţional începând cu anul universitar 2012-2013: „Diplomaţie Culturală şi Relaţii Internaţionale” şi „Diplomaţie Culturală şi Economie Globală”.

Cele două programe, acreditate de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior, se vor desfăşura în parteneriat cu Institutul de Diplomaţie Culturală din Berlin.

Ambele programe de masterat beneficiază de un corp profesoral de înaltă calitate, recunoscut în ţară şi străinătate, sub coordonarea profesorului Vasile Puşcaş, fost Negociator Şef al României cu Uniunea Europeană (2000-2004) şi Ministru al Afacerilor Europene (2009).

Înscrierile vor avea loc în luna septembrie 2012. Sunt asigurate câte 50 de locuri pentru ambele programe de master, în regim de taxă, fiind deschise atât cetăţenilor români cât şi celor din străinătate.

Programele de master se adresează în special celor implicaţi în activităţi de management în cadrul corporaţiilor, propunându-şi profesionalizarea acestora în domeniile diplomaţiei culturale, a relaţiilor economice internaţionale, a negocierilor internaţionale, precum şi a managementului strategic internaţional.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.