Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

AIESEC și FRCCF aduc zilele însorite în Cluj

Data publicării
Categoria

Vara aceasta zilele vor fi mai senine pentru copii din centrele de zi ale FRCCF din Cluj deoarece proiectul Sunny Days e din nou în desfăşurare, la a III-a ediţie.

Scopul acestui proiect este mărirea şanselor de incluziune socială a tinerilor cu posibilitaţi financiar-sociale reduse, prin dezvoltarea capacităţilor de comunicare şi socializare, conştientizarea rolului în societate şi acumularea de cunoştiinţe şi informaţii noi. Totul, într-un mediu internaţional susţinut de cei 11 voluntari care îi vor însoţi pe copii în activităţile zilnice, le vor preda lecţii şi îi vor iniţia în activităţi menite să le dezvolte personalitatea.

După prima şi cea de-a doua ediţie care au fost un succes, AIESEC Cluj Napoca şi FRCCF s-au alăturat şi pentru cea de-a treia ediţie ce se desfăşoară în perioada 2 Iulie 2012 – 24 Septembrie 2012 în trei centre de zi suţinute de FRCCF din Cluj. La fel ca în ediţiile trecute activităţile tinerilor împreună cu cei 11 voluntari veniţi din Estonia, Croaţia, Slovenia şi Moldova se vor centra pe deschidere culturală, toleranţa şi implicare socială mărind conştientizarea asupra rolului în societate prin activităţi diverse dar simple, lucru în echipă şi asimilarea de informaţii noi.

Sunny Days este un proiect realizat de AIESEC Cluj-Napoca în colaborare cu FRCCF și finanțat de Tineret în Acțiune.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.