Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Contorul primei zile a acţiunii de împădurire

Data publicării
Categoria

Acţiunea de împădurire demarată de Primăria municipiului Cluj-Napoca la începutul acestei săptămâni a reunit două companii importante din mediul de afaceri clujean. Este vorba despre Terapia Ranbaxy şi despre Siemens, Soluţii Industriale Cluj-Napoca.

Contorul primei zile a acţiunii de împădurire

Mă bucur pentru faptul că oamenii de afaceri clujeni reuşesc să se implice în proiectele comunitare pe care le desfăşurăm. Aceste acţiuni sunt importante nu numai în ceea ce priveşte grija pentru natură şi pentru un mediu sănătos, dar şi în privinţa colaborării instituţionale cu partenerii noştri locali pentru binele comunităţii clujene. Sperăm ca peste câţiva ani, să ne putem întâlni din nou în acelaşi loc pentru a ne putea bucura împreună de cea mai tânără pădure a Clujului toţi cei care ne-am adus contribuţia în acest demers – instituţii publice, companii clujene, sportivi, elevi, studenţi şi alţi voluntarii clujeni, a precizat primarul Sorin Apostu.

Peste 50 de voluntari din cadrul celor două companii clujene au răspuns invitaţiei de a participa la această acţiune de împădurire.

Referindu-se la implicarea companiei Terapia Ranbaxy în susţinerea iniţiativei Primariei Cluj-Napoca, domnul Dragoş Damian, CEO Terapia Ranbaxy, a declarat: Grija pentru natură, pentru mediu, spiritul ecologic şi responsabilitatea pentru ceea ce lăsăm generaţiilor viitoare sunt valori pe care Terapia Ranbaxy şi-a asumat să le promoveze prin toate activităţile, proiectele şi programele pe care le desfăşoară. Acum am avut ocazia să arătăm tuturor că aceste valori merg dincolo de ceea ce ne asumăm la nivel de organizaţie şi că oamenii din echipa noastră sunt cei care ne ghidează şi ne inspiră în activitatea de zi cu zi. Mă bucur că eforturile voluntarilor noştri au ajutat cea mai tânără pădure a oraşului să prindă în continuare rădăcini.

Contorul primei zile a acţiunii de împădurire

Angajaţii companiei Siemens SRL, divizia Soluţii Industriale din Cluj-Napoca s-au alăturat initiaţivei Primăriei în acţiunea de împădurire a zonei Bulevardului Muncii. Cu o activitate de peste 100 de ani în Romania, Siemens este cea mai mare companie din România care deţine soluţii inovatoare complete în următoarele segmente de activitate: Energie, Sănătate, Industrie. Una dintre cele mai mari provocări cu care ne vom confrunta în secolul 21 este modul în care vor fi oferite condiţii sigure şi confortabile pentru milioanele de oameni ce vor convieţui în cartiere aglomerate, unde spaţiul trebuie să fie foarte bine gestionat si sa includa zone verzi. Siemens ofera astăzi tehnologii si solutii astfel incat orasele lumii sa fie zone urbane cu infrastructuri inovative şi un mediu înconjurător verde si curat a afirmat Cristina Cobârzan, Marketing & Comunication Manager – Siemens Industry Solutions.

În prima zi a acţiunii de împădurire au fost plantaţi peste 2500 de arbori care vor prinde rădăcini în viitoarea Pădure a Tineretului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.