Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Consiliul Judeţean Cluj are în vedere reabilitarea drumurilor din incinta platformei Clujana

Data publicării
Categoria

Urmare a solicitărilor venite din partea societăţilor care constituie platforma industrială Clujana, Consiliul Judeţean Cluj, prin H.C.J.Cluj nr.147/27.05.2011, a decis preluarea a 1,6 km de drumuri şi 0,4 km de alei şi căi de legătură, cu scopul reabilitării acestora.

În urma evaluărilor efectuate s-a stabilit necesarul de lucrări de reabilitare, în valoare estimată de 1.601.561 lei plus 384.374 lei TVA. Este vorba despre o estimare, care se referă la lucrări de refacere a fundaţiilor în vederea asigurării condiţiilor de trafic din incintă, încadrarea cu borduri a drumurilor precum şi aducerea la cotă a căminelor şi gurilor de scurgere de pe aceste drumuri, care vor fi, în final, prevăzute cu îmbrăcăminte din beton asfaltic în două straturi a declarat domnul Alin Tişe.

În cadrul conferinţei de presă, preşedintele forului judeţean a mai prezentat stadiul în care se află în acest moment proiecte importante derulate de către CJ, precum licitaţia care se referă la amenajările exterioare ale viitoarei arene sportive a judeţului Cluj, stadiul în care se află proiectul construirii Centrului de Management Integrat de Deşeuri ale judeţului Cluj, situaţii pe care le găsiţi ataşate acestui mesaj.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a anunţat şi participarea Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca, societate aflată în proprietatea forului judeţean, în parteneriat cu o societate privată, la licitaţia pentru construirea şi operarea ulterioară a Aeroportului Internaţional Braşov. Este foarte important, deoarece încercăm să dăm o coerenţă sistemului de transport aerian din această zonă a ţării. Noi avem o experienţă importantă, Aeroportul nostru înregistrând creşteri importante şi beneficiind de investiţii mari, consideră domnnul Alin Tişe.

În cadrul conferinţei de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj a prezentat şi o cale de a veni în ajutorul bolnavilor, în condiţiile în care doar cu puţin peste 10 medici de familie din judeţ au semnat contractele cu CAS, ceea ce pune bolnavii în situaţia de a nu putea beneficia de reţete şi medicamentaţie. Principial sunt de acord că problema medicilor de familie trebuie rezolvată. Dar, totodată, trebuie să avem în vedere şi situaţia disperată în care se află bolnavii. De aceea am solicitat CAS să facă publică lista medicilor acreditaţi, pentru ca bolnavii să poată să se transfere la acei medici care le pot asigura eliberarea reţetelor. În ceea ce îi priveşte pe medicii de familie, încercăm să le reducem chiriile pentru spaţiile în care îi găzduim în acest moment, a declarat d-nul Alin Tişe.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.