Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Clubului de Fotbal Universitatea Cluj se asociază cu Fundaţia Primăvara Clujană

Data publicării
Categoria

La viitoarea şedinţă de Consiliul local se va discuta despre asocierea Primăriei cu Fundaţia Primăvara Clujană a Clubului de fotbal Universitatea pentru amenajarea şi şi exploatarea bazei sportive din Aleea Detunata, numărul 4, în spatele parcului.
Este vorba de un teren de aproximativ 8.400 mp.

Baza sportivă va fi modernizată şi terenurile de fotbal vor fi folosite pentru iniţierea şi formarea tinerilor jucători jucători, pentru organizarea de competiţii pentru copii şi juniori, pentru participarea echipelor de speranţe ale Universităţii în competiţii organizate de Asociaţia Judeţeană de Fotbal şi de Federaţia Română de Fotbal.

Fundaţia înfiinţată de clubul U sprijină tinerele talente din fotbalul clujean. În prezent, la Fundaţie sunt înscrişi 90 de copii organizaţi pe mai multe grupe de vârstă.

Marile cluburi din occident investesc foarte mult în copii şi în tineret.

Dacă vrei să ai fotbal de înalt nivel pe termen lung trebuie să investeşti în copii, în tinerele speranţe, să le creezi condiţii de pregătire. Mă bucur foarte mult că echipa de fotbal “U” şi-a luat un angajament ferm în această direcţie de a creşte noi generaţii de sportivi. Aş dori să amintesc faptul că Fundaţia nu are în vedere doar performanţa, ci doreşte să-i sprijine pe toţi copiii şi tineri iubitori de sport, a precizat primarul Sorin Apostu.

Accesul copiilor şi tinerilor din oraş care doresc să facă sport în aer liber în Baza Sportivă Detunata este gratuit în fiecare vineri între orele 8:00 şi 14:00.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.