Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

O parte din chiriașii primăriei, vizați pentru evacuare

Data publicării
Categoria

Serviciul Patrimoniu a constat că în ceea ce priveşte locuinţele proprietate a municipiului Cluj-Napoca există un număr de chiriaşi care nu-şi respectă prevederile contractuale referitor la plata chiriei şi a cheltuielilor comune.

Acest comportament al chiriaşilor corelat cu cererea de locuinţe adresată municipiului Cluj-Napoca (peste 500 de cereri) determină luarea unor măsuri în vederea reglementării clauzelor contractuale şi a unor măsuri privind gestionarea acestor contracte.

Vom propune spre aprobare aprobare Consiliului Local o hotărâre în baza căreia în momentul în care cineva are trei luni consecutive restanţe la chirie sau la cheltuielile comune reziliem contractul şi îl evacuăm, pentru a da locuinţa celor care se află pe lista de aşteptare şi care chiar au nevoie de ea, a afirmat primarul Sorin Apostu.

De asemenea, se vor face toate demersurile în vederea evacuării inclusiv debranşarea de la utilităţi.

Preşedinţii asociaţilor de proprietari vor transmite trimestrial situaţia restanţierilor la cheltuielile comune. În acest sens, angajaţii primăriei vor convoca şi vor instrui preşedinţii şi administratorii asociaţiilor de proprietari care gestionează imobile în care municipiul Cluj-Napoca este proprietar sau coproprietar.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.