Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Ambasadorul Italiei în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Primarul Emil Boc a primit astăzi vizita Excelenţei Sale Diego Brasioli, Ambasadorul Italiei în România. Principalele teme de discuţie au fost relaţiile bilaterale dintre Italia şi România şi interesele economice şi culturale italiene la Cluj-Napoca.

Ambasadorul Italiei în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Am făcut un schimb util de idei pe câteva teme – dezvoltare economică, dezvoltare culturală şi i-am prezentat Excelenţei Sale proiectul Cluj-Napoca 2021 – capitală culturală europeană, acest proiect fiind extrem de important pentru întreaga comunitate. Am discutat şi despre posibilităţile de susţinere economică a investiţiilor italiene la Cluj, iar prin prezenţa consulului onorific al Italiei la Cluj, rezolvăm şi problemele punctuale pe care investitorii italieni le au, a declarat primarul Emil Boc.

Excelenţa Sa Diego Brasioli se află pentru prima dată în Cluj-Napoca şi s-a declarat un susţinător al municipiului nostru.

Este o plăcere pentru mine să mă aflu în frumosul oraş Cluj-Napoca, oraş care a fost recunoscut la nivel internaţional ca fiind unul dintre oraşele din Europa cu un nivel ridicat al calităţii vieţii, dar şi cu o cultură foarte bogată. Italia este o prezenţă tradiţională în această zonă, de mulţi ani, avem diferiţi investitori italieni, avem şi mulţi care sunt implicaţi în activităţi culturale. Unul dintre ei, Papahagi este omagiat în cadrul unei universităţi de renume mondial, care ne onorează cultura. Sunt foarte fericit să văd leadership dinamic şi cu viziune în municipiul Cluj-Napoca, unele proiecte sunt foarte interesante şi bineînţeles le vom susţine în viitor şi puteţi conta pe prezenţa Italiei în domeniul economic şi cultural, a afirmat Excelenţa Sa Diego Brasioli.

În ceea ce priveşte relaţiile de prietenie, municipiul Cluj-Napoca este înfrăţit cu oraşul Viterbo din 2009 şi cu Provincia Parma din 2005.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.