Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

AIESEC caută tineri cu inițiativă

Data publicării
Categoria

Studenții clujeni au ocazia să se înscrie în AIESEC, cea mai mare organizație internațională de tineri din lume prezentă în peste 110 ţări. Aceasta activează și în Cluj-Napoca de 18 ani, timp în care a contribuit la dezvoltarea studenților clujeni, oferindu-le acestora oportunitatea de a-și dezvolta competente relevante în societatea actuală, de a lucra în echipă și de a coordona proiecte, într-un context multicultural.

În perioada 20 septembrie-24 octombrie AIESEC Cluj-Napoca recrutează noi membri care doresc să-și dezvolte abilități la nivel profesional si inter-personal.

Pentru a afla mai multe despre oportunitățile pe care le oferă AIESEC, studenții sunt inivitați să participle, între 22 și 24 Octombrie 2012, la work-shopuri pe teme din domeniile marketing, financiar, comunicare și vânzări, în cadrul evenimentului Career up. Acest eveniment se evidențiază prin faptul că sesiunile vor fi construite în așa fel încât cunoștințele tehnice să fie puse și în practică. De asemenea, un element de noutate al acestui eveniment îl reprezintă sesiunea de orientare în carieră, care are ca scop ghidarea studenților spre a înțelege ce își doresc cu adevărat să realizeze la sfârșitul facultății și lucrurile pe care ar trebui să le facă pentru a-și îndeplini acest obiectiv.

Pentru mai multe detalii, cei dornici de a participa la inovație prin creativitate pot vizita site-ul oficial și pagina de Facebook.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.