Orașul Cluj-Napoca

Respectă!

Implică-te! Cluj în imagini

Play like a star

Data publicării
Categoria

Toamna vine cu tot mai multe surprize muzicale pentru clienţii Iulius Mall Cluj. Campania „Unde mergem după shopping?” din mall este completată de concursuri şi în mediul online, unde pasionaţii de muzică vor primi premii la fel de atractive.

În perioada 24 Septembrie – 4 Octombrie 2012, cei mai înfocaţi patru fani ai paginii de Facebook Iulius Mall Cluj vor fi trimişi la unul dintre cele mai aşteptate concerte din ţară. Înscrierea în concurs se realizează prin aplicaţia din reţeaua socială, iar like-urile, share-urile şi comment-urile asigură un loc în topul fanilor. Cu cât sunt mai activi, cu atât îşi pot asigura o poziţie în fruntea clasamentului. În acest interval, aplicaţia desemnează cel mai harnic fan al fiecărei zile, răsplătit cu vouchere de cumpărături. Pe 4 Octombrie 2012 se ajunge la linia de final a competiţiei, cei mai activi patru fani din perioada întregului concurs câştigând invitaţii duble la concertul Parov Stelar, programat pe 5 Octombrie 2012, la Cluj Napoca.

Un alt concurs, realizat printr-un parteneriat între Magazinul Play şi Iulius Mall, îşi propune să dea muzica mai tare. Play like a star este o competiţie ce se desfăşoară pe pagina de Facebook a Magazinului Play. Cei care doresc să se înscrie trebuie să încarce o fotografie tematică, prin intermediul aplicaţiei, şi să strângă cât mai multe voturi. Cea mai apreciată fotografie va fi recompensată cu un premiu cool, Yamaha Dockstation. Jocul a început! Aşa că nu este timp de pierdut, decât în faţa calculatorului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.