Orașul Cluj-Napoca

Învață!

Implică-te! Cluj în imagini

159 de secţii de votare la Cluj-Napoca

Data publicării
Categoria

Primăria a delimitat secţiile de votare de pe raza municipiului Cluj-Napoca, în vederea desfăşurarii procesului electoral de alegere a autorităţilor publice locale în anul 2012. Conform Dispoziţiei Primarului nr. 1252/17 aprilie 2012, vor fi amenajate 159 de secţii de votare, iar anexa cu acestea poate fi consultată pe site-ul instituţiei.

Listele electorale permanente ale municipiului Cluj-Napoca, respectiv listele complementare pot fi consultate de cei interesaţi, la sediul Direcţiei de Evidenţă a persoanelor, de pe strada Moţilor, numărul 5, în zilele lucrătoare, în intervalul orar 8:30 – 11:00, conform prevederilor Legii nr. 67/2004, pentru alegerea autorităţilor locale.

De asemenea, Primăria Municipiului Cluj-Napoca anunţă cetăţenii care şi-au stabilit reşedinţa în oraş până în data de 10 Martie 2012, că au posibilitatea să solicite înscrierea pe listele electorale suplimentare. Înscrierea pe listele suplimentare se face în sediul Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor de pe strada Moţilor, la camera 10, de luni până vineri, între orele 8:30 și 11:00, iar termenul limită este data de 31 Mai 2012.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.