Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Noul sezon de shopping – premiiVara

Data
Loc
Polus Center Cluj

Cel mai aşteptat sezon al anului revine la Polus Center. PremiiVara, sezonul veseliei, culorilor şi posibilităţilor nelimitate durează două luni şi oferă clienţilor şansa de a câştiga câte o sesiune de shopping în valoare de 500 de euro în fiecare zi.

Cea de-a treia ediţie a loteriei Noul sezon de shopping – premiiVara se va desfăşura la Polus Center începând cu data de 1 Mai 2011. Timp de 61 de zile toţi cei care vor face cumpărături în valoare minimă de 100 de lei, din orice magazin din Polus Center, vor avea şansa de a câştiga o sesiune de shopping în valoare de 500 de euro precum şi sute de premii instant constând în vouchere de cumpărături.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma tragerilor la sorţi ce vor avea loc în fiecare zi timp de două luni. La fel ca şi în cazul precedentelor două ediţii, această loterie va oferi celor 61 de câştigători posibilitatea de a fracţiona şi de a cheltui premiul de 500 de euro după bunul lor plac, în oricare magazin din Polus. – a declarat Adrian Oancea, PR Manager al Polus Center Cluj.

Clienţii Polus Center care fac cumpărături în valoare minimă de 100 de lei(pe un singur bon), în perioada 1 mai – 30 iunie 2011, nu trebuie decât să se prezinte cu bonul de cumpărături la Biroul de Informaţii din Polus Center unde, pentru fiecare prag de 100 de lei atins, vor primi câte un talon de participare. Pe lângă marele premiu zilnic, participanţii vor putea câştiga şi sute de premii instant prin intermediul secţiunii răzuibile a talonului.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.