Orașul Cluj-Napoca

Ascultă!

Implică-te! Cluj în imagini

Kilometri de vacanță

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

Cum ar fi să câştigaţi o călătorie după pofta inimii? Într-o campanie în premieră absolută pentru un shopping mall din România, Iulius Mall transformă cumpărăturile în kilometri de vacanţă, clienţii participând la o tombolă care le răsplăteşte fidelitatea cu patru vacanţe incredibile. Câştigătorii îşi aleg nu doar destinaţia şi distanţa, dar şi itinerariul şi perioada în care vor călători alături de persoana iubită.

Fie că îşi doresc un safari în Africa, un sejur pe plajele sălbatice din Phuket – Thailanda, în Dubai, îndepărtata şi spectaculoasa Indie sau oriunde în lume, transilvănenii pot ajunge în locul de vacanţă la care visează dacă fac shopping la Iulius Mall.

Între 9 mai şi 30 iunie 2011, Iulius Mall oferă peste 5.000 de premii instant, două scutere sau kilometri de vacanţă aleşi dintr-o lume de destinaţii! Toţi clienţii mall-ului Iulius care fac cumpărături de cel puţin 100 lei, intră în loteria pentru cele patru călătorii de vis şi două scutere, iar primii 100 primesc, zilnic, răcoritoare Nestea sau vouchere de îngheţată Bonta.

Participarea la tombola Iulius Mall se face în funcţie de valoarea cumpărăturilor. Shopping de 100 lei înseamnă o vacanţă într-o destinaţie aleasă, situată până într-o mie de kilometri depărtare de Cluj-Napoca. Mai multe cumpărături îl pot duce pe client şi mai departe! 300 lei cheltuiţi în mall vor bucura un norocos cu o călătorie într-un loc dorit, situat între 1.000 şi 3.000 kilometri distanţă de casă. Cumpărăturile de 500 lei sunt răsplătite cu un sejur într-o destinaţie între 3.000 şi 5.000 kilometri depărtare.

Shopping-ul de peste 1.000 lei în Iulius Mall aduce unui client şi partenerului de viaţă al acestuia o vacanţă incredibilă, la peste 5.000 kilometri distanţă.

Cele două scutere oferite de Iulius Mall îşi vor găsi proprietarii în extragerile din 12 şi 19 Iunie 2011, iar tombola vacanţelor are loc pe 30 Iunie 2011.

Cumperi mai mult din Iulius Mall, călătoreşti mai departe!

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.