Orașul Cluj-Napoca

Împărtășește!

Implică-te! Cluj în imagini

Noul an începe cu promoții de până la 80% la Iulius Mall Cluj

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

Sesiunile de shopping din noul an aduc nenumărate surprize clienţilor Iulius Mall Cluj. Prima lună din 2014 este sărbătorită cu promoţii de până la 80% în magazinele brandurilor îndrăgite. Astfel, clujenii care nu au primit de la Moş Crăciun tot ce şi-au dorit îşi pot alege singuri cadourile din magazinele preferate, care s-au pregătit cu preţuri ispititoare la colecţiile de sezon.

Piesele vestimentare mult visate sunt acum la oferte de nerefuzat. Promoţii de până la 70% îi aşteptă pe iubitorii de cumpărături în magazinele H&M, Stradivarius, Bershka, Bossini, Escudo, Mustang, Laceworld şi Soleil Sucre. Periplul prin magazine se va prelungi cu siguranţă, pentru că Zara, Damat Tween, Tommy Hilfiger, Guara, Massimo Dutti, Adam’s by Secuiana, Orsay, Steilmann, Springfield, Geox, Mizar, Giorgal, Condor, Eden, IQ, Mondex şi Goldenpoint au articole în tendinţe, la care preţurile s-au înjumătăţit. Îmbrăcăminte cu discount-uri de până la 40% propun magazinele Pull & Bear, Guess by Marciano şi Visions, iar preţuri mai mici cu până la 30% sunt la Mathilde.

Pentru cei cu spirit dinamic, magazinele Adis Sportwear şi U-Man propun articole la jumătate de preţ, la Nike, Calcio Sport, Converse şi U Cluj sunt promoţii de până la 40%, iar la Adidas sunt discount-uri de până la 30%.

Şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Cei mici îşi pot completa colecţiile cu jucării de la Noriel, cu până la 80% mai ieftine, se pot înnoi cu articole la promoţii de până la 50% de la Coccodrillo, iar cumpărăturile de la Kiddy Store sunt cu până la 40% mai avantajoase.

Preţuri atrăgătoare la colecţiile de iarnă se găsesc şi în magazinele cu încălţăminte şi marochinărie. Magazinul Chou afişează promoţii de până la 80%, Amely şi Samsonite au tăiat până la 70 de procente din preţuri, iar articolele Benvenutti, Bata, Deichmann şi Ecco Shoes sunt cu până la 50% mai ieftine.

Pentru cei care adoră parfumurile şi cosmeticele, magazinele specializate au pregătit oferte tentante. În această perioadă, cumpărăturile la Sephora şi Marionnaud sunt cu până la 70% mai ieftine, iar preţuri ispititoare sunt şi la magazinele Sabon, Professional Shop şi Obey Your Body.

Pasionaţii de bijuterii şi accesorii sunt aşteptaţi la Accessorize cu promoţii de până la 70%, în timp ce la Carpisa, Swarovski, Splend’or şi Meli Melo vor găsi oferte de până la 50%, iar la Millefiori, Safir şi Edifice de până la 30%.

Amatorii de cumpărături avantajoase vor găsi discount-uri de până la 70% la Top Shop, decoraţiunile Home Sweet Home au oferte de până la 25%, iar pe rafturile librăriei Cărtureşti se găsesc articole cu până la 50% mai ieftine. Promoţiile speciale sunt oferite şi de restaurantele şi cafenelele din Iulius Mall Cluj, precum şi de operatorii din segmentul servicii.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.