Orașul Cluj-Napoca

Dezvoltă!

Implică-te! Cluj în imagini

Anul acesta la Polus ai cel mai fericit Crăciun

Data
Loc
Polus Center Cluj

Iarna aceasta Polus Center Cluj răsplătește fidelitatea clienților săi cu două premii fabuloase. Începând de astăzi, cumpărăturile din orice magazin din incinta centrului comercial pot aduce clujenilor un autoturism Audi A1 Sportback sau un autoturism Audi A5 Sportback.

Anul acesta, cumpărăturile din Polus Center aduc clujenilor cel mai fericit Crăciun. În luna cadourilor, centrul comercial din inima Transilvanei premiază fidelitatea clienților săi cu un autoturism Audi A1 Sportback și un autoturism Audi A5 Sportback.

Pentru a intra în cursa celor două mari premii pe patru roți, oferite în cadrul loteriei de Crăciun, clienții nu trebuie decât să cumpere de minim de o sută de lei din orice magazin din incinta centrului comercial, în perioada 15 Noiembrie 2013, ora 8:00 – 23 Decembrie 2013, ora 10:00, să completeze și să depună talonul de participare la loterie.

Mai mult, secțiunea răzuibilă a acestora le poate aduce unul din sutele de premii instant oferite de partenerii centrului comercial: Yellow Store, Alessa, Stone Creek, eta2u, Gatta, Happy Park, IQ Shop, Pada Murre, Savannah Drinks, Sephora, Poveşti cu condimente, Hervis, Marty Restaurant, Sensiblu, Pietra, Optiplaza, Deichmann, Wasabi Sushi, Plafar, Game World și Nobila Casa.

Desemnarea fericiților câștigători a celor două mari premii va avea loc chiar în Ajun de Crăciun, pe 24 decembrie 2013. Tragerea la sorţi se va desfășura la ora 10:00 , în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center, lângă biroul de Informații.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.