Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Noaptea Albă a Cumpărăturilor

Data
Loc
Polus Center Cluj

Polus Center Cluj va organiza în seara zilei de 15 Aprilie 2011 o nouă ediţie a evenimentului Noaptea Albă a Cumpărăturilor oferind clienţilor şansa de a-şi duce pasiunea pentru shopping la un nou nivel în cadrul unui maraton al cumpărăturilor de Paşte.

La fel ca şi în cazul precedentelor ediţii, la Noaptea Albă a Cumpărăturilor clienţii vor putea profita de oferte speciale la mii de produse de la articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, până la bijuterii şi produse cosmetice, între orele 20.00 şi 01.00 (16 aprilie).

Cei care vor face cumpărături de minimum 100 de lei în aceste cinci ore, vor putea participa la Maratonul Cumpărăturilor de Paşte, în cadrul căruia vor putea câştiga cinci premii constând în cumpărături de 1.000 de euro.

Pentru a se înscrie în acest maraton clienţii nu trebuie decât să vină cu bonul de casă la Biroul de Informaţii din Polus Center. În total cinci participanţi vor fi premiaţi cu câte o sesiune de cumpărături de 1.000 de euro, în cadrul tragerilor la sorţi ce vor avea loc la fiecare oră, în intervalul 20:00 și 1:00. – a declarat Adrian Oancea, PR Manager al Polus Center Cluj.

Aceasta va fi cea de-a şaptea ediţie a evenimentului Noaptea Albă a Cumpărăturilor. În precedentele şase ediţii, peste 300.000 de persoane au trecut pragul centrului comercial.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.