Orașul Cluj-Napoca

Fii tu primul!

Implică-te! Cluj în imagini

Iubit în Las Vegas

Data
Loc
Iulius Mall Cluj

Preţuri ispititoare, o amuzantă loterie a iubirii cu mii de premii instant şi un incredibil sejur romantic în Las Vegas, cel mai spectaculos şi strălucitor oraş de pe planetă. Aşa îşi răsplăteşte clienţii Iulius Mall Cluj, în perioada 5-14 Februarie 2011, pentru că dragostea deja pluteşte în aer.
Shopping-mall-ul a roşit, fiind decorat în culoarea şi în simbolurile iubirii.

De sâmbătă, transilvănenii îndrăgostiţi de shopping câştigă garantat la panoul cu cele 5.000 de premii după ce aruncă două zaruri supradimensionate. Cartele Vodafone, produse cosmetice, articole de îmbrăcăminte şi vouchere de cumpărături primesc pe loc primii 550 de îndrăgostiţi ai fiecărei zile, care cumulează bonuri fiscale din magazinele Iulius Mall Cluj de minimum 100 lei. În plus, cei care îşi încearcă norocul la Loteria Iubirii intră în cursa pentru un scuter KDT şi cel mai râvnit cadou oferit de Iulius Mall Cluj pe 14 februarie 2011: o excursie în Las Vegas pentru două persoane! Cuplul va afla chiar de Sfântul Valentin despre sejurul romantic în Oraşul binecuvântat de zeiţa Fortuna, Oraşul Luminilor sau Capitala Mondială a Distracţiei, cum mai este denumit Las Vegas-ul. Tot atunci, trupa HI-Q invită îndrăgostiţii la un super concert, iar comicul Cătălin Dezbrăcatu’ va fi responsabil cu distracţia.

Iulius Mall promite şi alte surprize nebănuit de plăcute la Sărbătoarea Dragostei. Aşadar, vino la shopping şi distracţie! În Iulius Mall, zarurile au fost aruncate!

Din 5 Februarie 2011, detalii, inimioare şi surprize dulci pe IuliusMall.com sau Facebook Iulius Mall Cluj.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.