Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Iubirea face valuri la Polus

Data
Loc
Polus Center Cluj

Pasionaţii de shopping au mii de motive să vină pentru o sesiune de cumpărături la Polus Center între 12 Februarie 2011 şi 8 Martie 2011.

Cel mai mare centrucomercial din Transilvania le oferă clienţilor săi şansa de a câştiga una dintre cele trei croaziere de lux pe Marea Mediterană precum şi mii de premii instant, toate în cadrul loteriei Iubirea face valuri la Polus.

Toţi cei care vor face cumpărături în valoare minimă de 100 de lei începând de sâmbătă, 12 Februarie 2011 şi până marţi, 8 Martie 2011, se vor putea înscrie în cursa pentru una dintre cele trei croaziere de lux pentru două persoane, pe Marea Mediterană, oferite de către Polus Center.

Norocoşii câştigători vor petrece o săptămână la bordul uneia dintre cele mai luxoase nave de croazieră de pe Mediterană, MSC Poesia. Călătoria lor îi va duce în diferite porturi din oraşe celebre precum Genova, Lisabona, Barcelona, Malaga, Cadiz sau Alicante. În timpul călătoriei se vor putea relaxa în grădina Zen amenajată la bordul vasului, urmărind un film la cinematograful amenajat în aer liber, în zona de SPA ce se întinde pe 1.200 mp2 sau privind marea din balconul privat al cabinei.

Este o ocazie extraordinară pentru cei care doresc să petreacă o vacanţă deosebită alături de persoana iubită. Câştigătorii croazierelor vor vizita câteva dintre cele mai frumoase porturi din Europa, iar la bordul navei vor avea parte de o mulţime de surprize, petreceri, precum şi multe alte ocazii de a se relaxa şi răsfăţa.” – a declarat Adrian Oancea, PR Manager al Polus CenterCluj.

Pe lângă cele trei mari premii, loteria oferă clienţilor Polus Center şansa de a câştiga şi unul dintre miile de premii oferite de către partenerii centrului comercial. Vouchere de cumpărături, produse cosmetice sau bijuterii, toate pot fi câştigate pe loc în momentul completării talonului de participare. Cei care fac cumpărături în valoare minimă de 100 de lei, pe un singur bon, în perioada 12 Februarie 2011 – 8 Martie 2011, trebuie doar să vină cu bonul de casă la standul loteriei din Polus Center unde, pentru fiecare prag de 100 de lei atins, vor primi câte un talon departicipare.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.