Orașul Cluj-Napoca

Votează!

Implică-te! Cluj în imagini

Ziua Europei la UBB

Data
Access
gratuit
Loc
Universitatea Babeș-Bolyai (UBB)

Miercuri, 9 Mai 2012, începând cu ora 11:00, cu ocazia Zilei Europei, Organizaţia pentru Dezvoltarea Afacerilor în Societate (ODAS), Facultatea de Studii Europene (UBB), Institutul de Relaţii Internaţionale (UBB) te invită în Sala Magna a Universității Babeş-Bolyai Cluj-Napoca unde va avea loc conferința Societatea Civilă şi Negocierile Europene.

Vor lua cuvântul:

  • prof. univ. dr. Vasile Puşcaş, director Institutul de Relaţii Internaţionale UBB;
  • conf. univ. dr. Mircea Maniu, Facultatea de Studii Europene;
  • prof. univ. dr. Ioan Bolovan, prorector UBB;
  • prof. univ. dr. Nicolae Păun, decan Facultatea de Studii Europene.

Inaugurarea publică a Arhivei DG Regio a Comisiei Europene (ora 13:00, în cadrul Facultăţii de Studii Europene, strada Em. de Martonne, numărul 1).

Fondul documentar disponibil pe microfişe se referă la perioada 1952-2012 şi a fost donat Facultăţii de Studii Europene de către Comisia Europeană. Documentele pot fi accesate folosind tehnologie de cercetare de ultimă generaţie şi este prin valoarea informaţiei disponibile o premieră în România, o sursă de cercetare de prim rang. Arhiva include documente privind conceperea, implementarea şi modificările survenite în politica regională a Uniunii Europene, în intervalul 1952-2000, acte declasificate, precum şi ediţii ale Jurnalului Oficial al Comunităţilor Europene, în toate limbile oficiale ale acestora. Aceasta este deschisă către publicul larg, studenţi, cercetători, cadre didactice.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.