Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Workshop de mediere muzicală cu Ştefana Ţiţeica

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Luni, 28 Octombrie 2013, începând cu ora 17:00, la sediul Academiei de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca va avea loc un workshop de mediere muzicală cu Ştefana Ţiţeica, violonistă şi pedagog de concert în Orchestra Radio München.

Atât literatura ştiinţifică cât şi experienţa practică câştigată de orchestrele şi grupurile de muzică de cameră cu cele mai bune programe de educaţie muzicală au dovedit importanţa deosebită a activităţilor de pregătire a copiilor înaintea participării la un eveniment muzical live.

În cadrul workshop-ului, educatorii şi învăţătorii se vor familiariza cu conţinutul modelului de mediere muzicală şi vor primi material didactic ce poate fi folosit cu copiii (CD). De asemenea vor experimenta activităţi practice pe care le pot desfăşura cu copiii pentru a-i pregăti pentru ateliere muzicale şi pentru concerte educative.

Activitatea este parte a programului de muzică clasică pentru copii DO RE MI START! organizat de Academia de Muzică Gheorghe Dima Cluj-Napoca. Programul se desfăşoară pe parcursul întregului an şi cuprinde concerte şi ateliere muzicale interactive pentru copii, workshop-uri pentru studenţi interpreţi şi pentru cadre didactice.

La finalul workshop-ului se vor primi certificate de participare.

Participarea trebuie confirmată la adresa de e-mail doremistart@amgd.ro sau la numărul de telefon +4 0755 053 865.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.