Orașul Cluj-Napoca

Gândește!

Implică-te! Cluj în imagini

Provocarea pisicii

Data
Access
gratuit
Loc
Polus Center Cluj

În perioada 2-3 Noiembrie 2013, între orele 13:00 și 19:00, pisica neagră aduce de la Halloween la Polus Center Cluj o zi plină de probe distractive pentru copii.

Micuții vor avea parte de jocuri cu lilieci, bowling cu dovleci, mături zburătoare sau monștri haioși și o serie de workshop-uri creative cu dovleci, fantome și chiar vrăjitoare tridimensionale.

Program

sâmbătă, 2 Noiembrie 2013

  • workshopuri / copiii vor da viață pisicilor, dovlecilor și vrăjitoarelor 3D și vor crea fețe haioase din hârtie;
  • jocuri / Pune liliacul pe lună – legați la ochi, copiii trebuie să lipească liliacul pe lună. Bowling cu dovleci – la jocul distractiv de bowling, copiii vor avea de doborât turnul fantomelor folosindu-se de un dovleac și având la dispoziție doar trei încercări.

duminică, 3 Noiembrie 2013

  • workshopuri / copiii vor transforma farfurii de carton și fâșii de hârtie albă creponată în fantome și vor realiza creaturi din semințe de floarea soarelui, dovleac sau orez;
  • jocuri / Hrănește monstrul – de data aceasta micuții trebuie să hrăneacă un monstru pofticios. Călărește mătura – copiii vor zbura cu mătura, precum vrăjitoarele din desene animate. Prichindeii vor avea de străbătut o anumită distanță, călare pe mătură și evitând obstacolele pe care le întâlnesc.
Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.