Orașul Cluj-Napoca

Muncește!

Implică-te! Cluj în imagini

WeddFest

Data
Loc
Sala Polivalentă

În perioada 20-22 Ianuarie 2017, la Sala Polivanlentă va avea loc târgul intitulat WeddFest.

Viitorii miri vor găsi în cadrul târgului o gamă vastă de oferte, de la limuzine, cofetării, cocktail bar, săli de nunți, decorațiuni, aranjamente florale, invitații de nuntă, mărturii, bijuterii, servicii foto-video, organizatori de nunți, Dj, formații, cabine foto, până la saloane de rochii de mireasă, accesorii și costume de mire. Viitoarele mirese pot să probeze nenumărate rochii, fiind prezente saloane din toate colțurile țării. Rochiile de mireasă sunt adaptate celor mai în vogă tendințe din 2017.

WeddFest îți oferă informațiile necesare și toți furnizorii de care ai nevoie pentru o nuntă de vis. În plus, ai ocazia de a participa la workshop-uri tematice care te vor ajuta în acest sens. La workshop-ul "Nunta Perfectă" mai mulți specialiști vă vor oferi sfaturi legate de organizarea nunții și va avea loc duminică la ora 11:00, în sal… Wedding Box, va prezenta TO DO LIST-ul MIRESELOR, un tool gratuit care te ajută să îți organizezi nunta. Acesta se va desfășura vineri la ora 18:00, sâmbătă la ora 15:00 și duminică la ora 15:00 pe scena evenimentului. De asemenea, mirii pot să savureze o cafea sau o ciocolată caldă în zona de Lounge, într-o atmosferă destinsă. Tot aici, se pot bucura de programul artistic și de momentele oferite de gazda evenimentului, Bogdan Bob Rădulescu. Venind la WeddFest, poți să îți organizezi întreaga nuntă în trei zile sau mai puțin, având în vedere că ai la dispoziție oferte promoționale de la o gamă largă de furnizori de evenimente speciale.

Organizatorii târgului le recomandă mirilor "să se bucure de această experiență, deoarece este unică! Să participe la workshop-uri, să fie atenți la programul artistic de pe scenă, viitoarele mirese să probeze cât mai multe rochii și nu în ultimul rând, să participe la concursul WEDDFEST, unde vor putea câștiga premii substanțiale.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.