Orașul Cluj-Napoca

Vinde!

Implică-te! Cluj în imagini

Viaţa secretă a lui Marilyn Monroe

Data
Access
20 lei
Loc
Diesel Club

Joi, 31 Martie 2016, începând cu ora 21:00, Diesel Club te invită la spectacolul de teatru intitulat Viaţa secretă a lui Marilyn Monroe.

În distribuție: Giampaolo Picucci și Diana Dragoș.

Cei doi au absolvit Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj Napoca. Sunt cântăreți, balerini și actori de musical, au cântat in teatre din Germania, Italia și China. În repertoriul lor se regăsesc musicaluri de talie internațională precum ”Phantom of the Opera”, ”Grease”, ”Jesus Christ Superstar”, ”Mamma Mia”, ”Chicago”, ”Wicked” și altele. Diana este o instrumentistă talentată, cântă de 17 ani la vioară și chitară iar Giampaolo este castigatorul trofeelor Steaua Sătmarului și Muzica inimii mele. Scopul celor doi este de a expune în fața publicului magia celor mai cunoscute musicaluri de pe Broadway. Spectacole pe care le susțin sunt regizate și coregrafiate de ei înșiși, costumele fiind si ele creație proprie.

Viața secretă a lui Marilyn Monroe este un spectacol care poveștește, prin muzică si dans, toate ipostazele ale vieții actriței, o istorie de iubire și suferință lasată ascunsă publicului larg.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.