Orașul Cluj-Napoca

Distrează-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Buzz!Camp #15

Data
Access
gratuit
Loc
Cluj-Napoca

Marți, 15 Aprilie 2016, începând cu ora 9:30, la Hotelul Victoria va avea loc evenimentul intitulat Buzz!Camp, ediția a XV-a.

Tema ediției: Certificări sau Facultate?.

În contextul actual, este mai eficient să urmezi cursuri de specializare acredidate sau diploma de licență este piatra de temelie din CV-ul tău?

Călin Biriș, trainer și fondator al workshop-urilor de marketing Online – Negru pe alb și Ovidiu Oltean, Professional Speaker, vin cu răspunsuri la întrebările tale. Vei afla de la trainerii invitați la conferință despre utilitatea cursurilor și dacă sunt recunoscute la nivel international.

“Oare este mai bine pentru dezvoltarea mea să urmez un curs de scurtă durată pentru certificare sau să urmez o facultate, iar la sfârșitul acesteia să fiu licențiat?”

Din partea companiilor prezente, Jason Schildt, Site Manager la Garmin Cluj și Arcadis vin să-ți răspundă la întrebările legate de certificările obținute în urma cursurilor. Sunt acestea suficiente pentru a te angaja la compania visată sau facultatea studiată cântărește cel mai mult în CV-ul tău?

Tot la BuzzCamp Cluj vei afla abordarea companiilor vizavi de programele de traininguri pe care acestea le oferă tinerilor angajați și dacă informațiile învățate la cursurile din timpul facultății sunt aplicate la locul de muncă.

Practic, vei afla ce impact are educația formală în dezvoltarea și formarea profesională a tinerilor și cât de atractive sunt instrumentele de învățare folosite în facultăți. Totodată, vei descoperi importanța educației non-formale, a metodelor de învățare aplicate, dar și cât de mult contează la angajare acreditările obținute.

În a doua parte a zilei, vei sta de vorbă cu specialiștii de la EY, Bitdefender, Garmin și Arcadis în cadrul workshop-urilor pregătite special pentru tine.

BuzzCamp15 îți oferă:

 • cea mai explozivă conferință dedicată ție – „Certficări sau Facultate?” cu cei mai buni speakeri din orașul tău – Călin Biriș, Digital Director&Partner Loopaa Marcom și Ovidiu Oltean, multiplu campion național și european la Public Speaking;
 • specialiști din companiilor tale preferate – Jason Schildt– Site Manager la Garmin și Eduard Avasilicăi- Director Tehnic la Arcadis;
 • cele mai interactive workshop-uri pregătite de Ernst & Young, SCC, Accenture, Bitdefender.

Prin participarea la BuzzCamp15:

 • ai garantată una dintre cele mai frumoase experiențe pe care o poți atașa CV-ului tăuv
 • aduni ingrediente puternice pentru dezvoltarea și evoluția ta personală și profesională;
 • câștigi certificatul de BUZZCAMPer la cel mai longeviv eveniment dedicat tinerilor high-potential;
 • te întâlnești cu experții companiilor de renume;
 • discuți liber cu cei mai tari speakeri în cadrul conferinței;
 • afli tips & tricks despre învățarea continuă, care te recomandă la interviu și la locul de muncă;
 • interacționezi cu angajatorii Ernst & Young, SCC, Accenture, Bitdefender la workshop-uri;
 • ai șansa de a face parte din echipa celor mai mari companii.
Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.