Orașul Cluj-Napoca

Exprimă-te!

Implică-te! Cluj în imagini

Petre Inspirescu și Mihigh

Data
Access
30 lei
Loc
Club Midi

Vineri, 15 Aprilie 2016, începând cu ora 23:00, Sala Polivalentă Cluj-Napoca te invită să te distrezi alături de Petre Inspirescu și Mihigh.

În ultimii ani, aparițiile lui Petre Inspirescu în toata lumea i-au adus numele pe buzele multora, intensificând interesul pentru prolifica scena românească, un subit avanpost de muzică electronică progresistă. Seturile lui sunt pe atât de complicate pe cât irezistibil de atractive; ca și producator piesele lui te scot din circuit, fiind totodată și metodice.
Deține împreună cu Rhadoo și Raresh labelul [a:rpia:r], iar alte detalii sunt inutile.

Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal, într-o formă mai profundă, dar și techno în egală masură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hypnotice.
Dragostea pentru muzica bună și viziunea asupra muzicii electronice l-au condus pe Mihigh către fondarea label-ului Midi Records Romania, o platformă care promovează arta și pasiunea, mergând pe calitate și nu pe cantitate.

Lasă un comentariu

Foloseşte cu încredere: <a href="" title=""></a> <strong></strong> <em></em> <blockquote></blockquote>

Încercăm să avem o politică liberală vizavi de comentarii.
Te rugăm să menții o atmosferă pozitivă și constructivă în mesajele tale sau riști să ai accesul blocat.